Vacature

Advocaat-stagiair Arbeidsrecht

Talent krijgt bij BASE van meet af aan het vertrouwen om mee te doen.

Het kantoor draait niet om de partners en senior advocaten, maar om het team. Dankzij de aanpak van BASE kan iedereen op elk moment uit z'n carrière halen wat erin zit. Van elkaar leren, dat vinden we belangrijk. Zodat talent groeit bij BASE en BASE kan groeien door talent.

Voor de arbeidsrechtpraktijk is BASE op zoek naar nieuw toptalent. Ben jij een talentvolle (toekomstig) advocaat-stagiair met ambitie en energie die klaar is voor de volgende stap?

Wat neem je daarvoor mee?

  • Je bent arbeidsrechtelijk afgestudeerd

  • Je hebt tot één jaar werkervaring als juridisch medewerker of advocaat-stagiair binnen het arbeidsrecht

  • Je hebt goede studieresultaten en (eventueel) goede beoordelingen ontvangen als advocaat of juridisch medewerker

  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels

  • Je bent enthousiast, ondernemend en collegiaal

  • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden

  • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een flinke dosis humor

  • Je wil de beste zijn in je vak

Wat kun je verwachten?

Een jong en ambitieus Rotterdams advocatenkantoor. Gespecialiseerd in Arbeidsrecht en Dispute Resolution & Litigation. Waar cliënten kwaliteit en persoonlijke aandacht krijgen. Er wordt gewerkt in een hecht team aan dynamische en uitdagende zaken. Benieuwd naar wat voor zaken we doen? Bekijk vooral onze website.

Waar en hoe werken wij?

We werken op een prachtige locatie, met uitzicht op de skyline van Rotterdam. In een inspirerende, maar ook informele én professionele werkomgeving. Met ook nog eens een uitstekende balans tussen werk en privé. Dat is BASE. Hoe we dat doen leggen we je graag uit onder het genot van een kop koffie. Je kunt dan gelijk onze gym en het mooiste uitzicht van Rotterdam bewonderen.

Interesse?

Je sollicitatie met CV, motivatie, cijferlijsten en (eventueel) beoordelingen kun je sturen naar marlotte.reckers@baseadvocaten.nl.

Vragen kun je stellen aan Marlotte Reckers.

Solliciteren bij BASE in 4 stappen

Stap 1

Stuur je motivatiebrief, CV en cijferlijsten naar marlotte.reckers@baseadvocaten.nl of als het gaat om de functie van Team Assistent naar tanja.dewaard@baseadvocaten.nl. Leg ons uit waarom je voor BASE kiest en je denkt dat je goed bij ons team past.

Stap 2

Je wordt uitgenodigd om langs te komen voor een nadere kennismaking. Het doel van dit gesprek zal zijn om te kijken of er een klik is. Daarnaast zal uiteraard ook gekeken worden of jouw kennis en vaardigheden aansluiten bij onze praktijk.

Stap 3

Voor Team Assistants, Paralegals en in geval van stages geldt dat doorgaans maar één gesprek plaatsvindt. Voor Advocaten zal een tweede gesprek plaatsvinden. Als er in het eerste gesprek nog geen inhoudelijke case is besproken, zal dit in het tweede gesprek gebeuren.

Stap 4

Je hoort van ons of je onderdeel wordt van ons team. Als dit het geval is zullen we je gelijk een concreet voorstel doen. En wees gerust, je hoeft niet te onderhandelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en niet individueel onderhandelbaar. We zijn immers een team.
Solliciteer direct via mail

Kop koffie

Kom gerust langs om casual kennis te maken