Vacature

Talent

Talent krijgt bij BASE van meet af aan het vertrouwen om mee te doen. Het kantoor draait niet om de partners en senior advocaten, maar om het team. Dankzij de aanpak van BASE kan iedereen op elk moment uit z'n carrière halen wat erin zit. Van elkaar leren, dat vinden we belangrijk. Zodat talent groeit bij BASE en BASE kan groeien door talent.


Ben jij een talentvolle student, advocaat of Team Assistant en zie je voor jezelf een toekomst bij BASE? Neem dan contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar talent.


Wat kun je verwachten

Bij BASE Advocaten werken we iedere dag met een hecht team aan uitdagende zaken. Dat doen we in een informele én professionele werkomgeving met oog voor een goede balans tussen werk en privé. Hoe we dat doen leggen we je graag uit onder het genot van een kop koffie. Je kan dan gelijk even onze gym en het mooiste uitzicht van Rotterdam bekijken. Wel kunnen we vast zeggen dat onze arbeidsvoorwaarden marktconform zijn.

Solliciteren bij BASE in 4 stappen

Stap 1

Stuur je motivatiebrief, CV en cijferlijsten naar marlotte.reckers@baseadvocaten.nl of als het gaat om de functie van Team Assistent naar tanja.dewaard@baseadvocaten.nl. Leg ons uit waarom je voor BASE kiest en je denkt dat je goed bij ons team past.

Stap 2

Je wordt uitgenodigd om langs te komen voor een nadere kennismaking. Het doel van dit gesprek zal zijn om te kijken of er een klik is. Daarnaast zal uiteraard ook gekeken worden of jouw kennis en vaardigheden aansluiten bij onze praktijk.

Stap 3

Voor Team Assistants, Paralegals en in geval van stages geldt dat doorgaans maar één gesprek plaatsvindt. Voor Advocaten zal een tweede gesprek plaatsvinden. Als er in het eerste gesprek nog geen inhoudelijke case is besproken, zal dit in het tweede gesprek gebeuren.

Stap 4

Je hoort van ons of je onderdeel wordt van ons team. Als dit het geval is zullen we je gelijk een concreet voorstel doen. En wees gerust, je hoeft niet te onderhandelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en niet individueel onderhandelbaar. We zijn immers een team.
Solliciteer direct via mail

Kop koffie

Kom gerust langs om casual kennis te maken