Team

Binnen BASE is iedereen even belangrijk. Het draait bij ons niet alleen om de partners of ervaren advocaten. Wij zijn een team dat floreert op een fundament van gelijkwaardigheid en onderling respect. Resultaten bereiken we samen, onze verhalen zijn van ons allemaal. Maak kennis met onze mensen.

Happy

Wij zien graag lachende gezichten op kantoor. Daarom bewaken wij een veilige, positieve werkomgeving waarin ruimte is voor humor, plezier en sociale activiteiten. En natuurlijk een gezonde balans. Zodat onze mensen genoeg tijd en energie hebben voor hun persoonlijke leven. Voor familie, vrienden, sport, vrijwilligerswerk of creatieve activiteiten. Of voor gewoon even niks. Want zij verdienen het om gelukkig te zijn. En u verdient een gelukkige advocaat van wie het werkplezier aanstekelijk is en die het beste uit zichzelf kan halen.

Vertrouwen

Onze advocaten krijgen van meet af aan de kans om zelf meester van hun zaak te zijn. Want door zelf te schrijven, te pleiten en keuzes te maken, leer je het snelst de kneepjes van het vak. Zo groeien onze talenten in mum van tijd uit tot ervaren topadvocaten, slimme strategen die het speelveld overzien. Advocaten waar u op kunt vertrouwen. Meer over talent bij BASE? Check het Scenario van Marlotte.

Facts & figures

  • 1x per jaar kantooruitje

  • 2x per week personal training

  • 3x per jaar apres ski in Oostenrijk

  • 4x per maand (minimaal) een borrel met uitzicht

  • 5x per week gezamenlijke lunch

Drive

Bij BASE omarmen we verschillen. Onze advocaten krijgen de ruimte om hun vak op authentieke wijze uit te oefenen. Maar wat we gemeen hebben, tekent ons evengoed. Wij delen de passie voor het recht en de gedrevenheid om iedere zaak aan te pakken. Scherp, zorgvuldig en met lef strijden we voor het belang van de cliënt. We durven ver te gaan, maar hebben ook een duidelijke grens: onze integriteit.

Betrokken

Onze cultuur wordt mede bepaald door wat we doen buiten BASE. Zo geven we geregeld workshops aan studenten, begeleiden van hen bij Moot Court en zijn we aanwezig bij evenementen. Dit geeft ook ons energie. Sporten en cultuur vinden we belangrijk. Hier kletsen we niet alleen over tijdens de lunch, BASE ondersteunt ook verschillende sportverenigingen en culturele instellingen. BASE is Vriend van het Sophia Kinderziekenhuis, simpelweg omdat we dat belangrijk vinden. En betrokkenheid is een van de kernwaarden waar Romée haar Scenario aan gewijd heeft.