Talent krijgt bij BASE van meet af aan het vertrouwen om mee te doen. Dankzij de aanpak van BASE kan iedereen op elk moment uit z’n carrière halen wat erin zit. Ons streven is om op een gezonde en constructieve manier van elkaar te leren. Op die manier groeit talent bij BASE en groeit BASE door talent.

Ons team kenmerkt zich door scherpe en energieke personen van wie het werkplezier aanstekelijk is. Onze advocaten zijn slimme strategen met lef. Ze durven tegengas te geven, tonen creativiteit en zijn realistisch over kansen. Dit vanuit een open, positieve teamcultuur waarin ook veel wordt gelachen. Vorm jij het volgende goede verhaal van BASE?

Jouw kansen

Advocaat-stagiair Arbeidsrecht Studentstage Talent Team Assistant Werkstudent

Dit vind je overal

Opleiding

Wij geloven in een leven lang leren. Je eerste jaren als advocaat ben je naast je werk natuurlijk druk in de weer met de Beroepsopleiding. Daarna helpen wij je met jouw eigen opleidingspad. Je kunt bijvoorbeeld een Grotius of soortgelijke opleiding volgen die past bij onze specialismen. Zodat jij steeds beter wordt. En BASE daardoor ook.

Cases

Elke dag werken wij met gedrevenheid aan uitdagende zaken op het gebied van Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht. Van handelsgeschillen tot enquêteprocedures. Van ontslagzaken tot medezeggenschap.

Cliënten

Onze cliënten variëren van multinationals, mkb-ondernemingen tot individuele bestuurders, aandeelhouders of werknemers. Iedere cliënt vraagt om een andere benadering. Maar zij hebben altijd één ding gemeen: een complex juridisch probleem dat wij helpen oplossen.

Uren

Topkwaliteit leveren kan ook binnen gewone werktijden. Dus zijn bij BASE ’s avonds na zes uur de lampen vrijwel altijd uit. Vooruit, heel af en toe is iets langer doorwerken nodig in het belang van de cliënt. En dan doen we dat natuurlijk met plezier.

Voorwaarden

Bij BASE krijg je waar voor je werk. Een salaris dat je mag verwachten, een reis- en onkostenvergoeding en maar liefst 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

Plezier

BASE staat voor een plezierige werkomgeving waar iedereen gelijk is en waar ruimte is voor humor. Maar dat maakt ons nog niet uniek.

Dit vind je alleen bij BASE

Meer plezier

Wat BASE wel uniek maakt? Dat wij plezier tot cultuur hebben verheven. Je collega’s toveren elke dag een lach op je gezicht. En jij op die van hen. Kijk niet gek op als je ineens nieuwe vrienden maakt. De werksfeer bij BASE laat zich niet omschrijven, die moet je ervaren.

Meer balans

Een gezonde balans zien wij als de gewoonste zaak van de wereld en als elementair onderdeel van onze bedrijfscultuur. Wij zien namelijk graag gelukkige mensen. En als jij voldoende tijd en energie overhoudt voor jouw persoonlijke leven, is de kans groter dat je gelukkig bent.

Meer vertrouwen

Als nieuwe advocaat bij BASE ben je geen klein radertje in een grote machine. Integendeel. Je krijgt direct het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om zelf aan de slag te gaan. Want hoe meer je zelf doet, hoe sneller je leert en je een eigen stijl ontwikkelt. Zo word je binnen no-time de topadvocaat die in jou schuilt.

Unieke werkplek

Bij BASE ga je werken in ‘The BASE’, een uniek pand aan De Boompjes in Rotterdam. Eenmaal binnen bruist het van inspiratie en creativiteit. Het pand is voorzien van energielabel A en het uitzicht vanaf het dakterras is – zonder te overdrijven – iconisch. O ja, we hebben ook een in-house gym om lekker fit te blijven. Kom maar eens langs voor een kop koffie, dan zie je het zelf.

Kop koffie

Solliciteer direct op een van onze vacatures

Advocaat-stagiair Arbeidsrecht Studentstage Talent Team Assistant Werkstudent
Scenarios

Benieuwd wie straks jouw nieuwe collega’s worden? Lees in een groeiende verzameling best case scenarios hoe ze de werkcultuur van BASE ervaren. En delen ze hun visie op het vak van advocaat en kennis over ontwikkelingen in onze rechtsgebieden.