Vacature

Studentstage

BASE biedt studenten graag de mogelijkheid om te ervaren hoe het eraan toegaat in de praktijk van een nichekantoor. Dit doen we door gevorderde rechtenstudenten twee maanden bij ons stage te laten lopen of door middel van het werkstudentschap (zie de andere vacature). Je komt hiervoor in aanmerking als je minimaal in het derde jaar van je rechtenstudie zit, affiniteit hebt met onze rechtsgebieden, inhoudelijk goed bent, en boven alles vooral ook heel gezellig bent.

Wat kan je verwachten

Tijdens je stage loop je mee in onze zaken, zit je bij besprekingen en ga je mee naar de rechtbank. Verder ben je onderdeel van ons team. Dat betekent dus ook dat je meegaat naar borrels en evenementen, maar bijvoorbeeld ook dat je wekelijks mee kan sporten. Uiteraard ontvang je ook een marktconforme stagevergoeding.

Solliciteren bij BASE in 4 stappen

Stap 1

Stuur je motivatiebrief, CV en cijferlijsten naar marlotte.reckers@baseadvocaten.nl of als het gaat om de functie van Team Assistant naar tanja.dewaard@baseadvocaten.nl. Leg ons uit waarom je voor BASE kiest en je denkt dat je goed bij ons team past.

Stap 2

Je wordt uitgenodigd om langs te komen voor een nadere kennismaking. Het doel van dit gesprek zal zijn om te kijken of er een klik is. Daarnaast zal uiteraard ook gekeken worden of jouw kennis en vaardigheden aansluiten bij onze praktijk.

Stap 3

Voor Team Assistants, Paralegals en in geval van stages geldt dat doorgaans maar één gesprek plaatsvindt. Voor Advocaten zal een tweede gesprek plaatsvinden. Als er in het eerste gesprek nog geen inhoudelijke case is besproken, zal dit in het tweede gesprek gebeuren.

Stap 4

Je hoort van ons of je onderdeel wordt van ons team. Als dit het geval is zullen we je gelijk een concreet voorstel doen. En wees gerust, je hoeft niet te onderhandelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en niet individueel onderhandelbaar. We zijn immers een team.
Solliciteer direct via mail

Kop koffie

Kom gerust langs om casual kennis te maken