Vacature

Team Assistant

Ben je secuur en hou je van een veelzijdig takenpakket met uitdaging? Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen als (juridisch) secretaresse (m/v)? Ben je van nature sociaal, service- en oplossingsgericht? Dan leren we je graag kennen. Ben je een student(e) en wil je ervaring opdoen in de juridische praktijk? Ook dan is deze vacature voor jou bedoeld.


BASE Advocaten is een middelgroot jong en ambitieus Rotterdams no-nonsense advocatenkantoor. Ons kantoor heeft 25 medewerkers, bestaat 18 jaar en bevindt zich op een prachtige locatie met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Wij werken met passie en ambitie binnen de juridische branche voor meerdere secties, waaronder Arbeidsrecht en Corporate & Commercial litigation. Als Team Assistant kom je te werken binnen een hecht team: er wordt hard gewerkt, maar ook zeker hard gelachen! Het hechte team zorgt ervoor dat er een fijne en informele sfeer heerst.

Wat wordt er van jou verwacht?

De aard van de werkzaamheden is heel divers, waardoor geen dag hetzelfde is. Je zult je voornamelijk bezighouden met verschillende organisatorische en administratieve taken, waarin je veel eigen werkzaamheden en verantwoordelijkheden hebt. Om zo niet alleen de advocaten te ondersteunen, maar om er ook voor te zorgen dat alles binnen kantoor soepel verloopt.

Jouw verantwoordelijkheden
 • Je bent verantwoordelijk voor secretariële support van de advocatuurlijke praktijk

 • onderhouden van contact met alle betrokken partijen is vanzelfsprekend voor jou

 • Je bent verantwoordelijk voor (complex) agendabeheer, telefoonafhandeling, postverwerking/termijnenlijsten, emailbeheer en persoonlijke administratie van de advocaten

 • Je controleert en beoordeelt uitgaande documenten en correspondentie op onze huisstijl, lay-out, spelling en grammatica (kwaliteitscheck)

 • Je bent het aanspreekpunt voor vragen en zorgt zelfstandig voor adequate overdracht van informatie

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Je denkt in oplossingen, bent proactief, communicatief sterk en je staat stevig in je schoenen. Andere woorden waar je jezelf in herkent zijn: flexibel, secuur en humor. Je kunt omgaan met de hectiek van een professionele zakelijke omgeving en je bent iemand die snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Ad-hoc taken zijn voor jou geen probleem. Verder kun je goed samenwerken in een team, maar ben je ook zelfstandig sterk.

Wie ben jij?
 • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau

 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands

 • Je kunt goed overweg met MS Office (Outlook, Word, Powerpoint, Excel)

 • Je bent leergierig en een aanpakker

 • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een flinke dosis humor

 • Je bent representatief en hebt een professionele werkhouding

Wat kan je van ons verwachten

BASE heeft een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen, zoals borrels en kantoorfeesten. Binnen het team heerst een informele sfeer en zijn de collega’s nauw betrokken bij elkaar. Naast hard werken wordt er ook veel met elkaar gelachen. Je kunt rekenen op een goed salaris met een vaste dertiende maand, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Kun je niet wachten?

Enthousiast? Stuur ons een reactie en onze Office Manager Tanja de Waard neemt contact met je op. Heb je aanvullende inhoudelijke vragen over de functie? Vraag het gerust aan Tanja via 010 275 99 11 of mail naar tanja.dewaard@baseadvocaten.nl.

Solliciteren bij BASE in 4 stappen

Stap 1

Stuur je motivatiebrief, CV en cijferlijsten naar marlotte.reckers@baseadvocaten.nl of als het gaat om de functie van Team Assistent naar tanja.dewaard@baseadvocaten.nl. Leg ons uit waarom je voor BASE kiest en je denkt dat je goed bij ons team past.

Stap 2

Je wordt uitgenodigd om langs te komen voor een nadere kennismaking. Het doel van dit gesprek zal zijn om te kijken of er een klik is. Daarnaast zal uiteraard ook gekeken worden of jouw kennis en vaardigheden aansluiten bij onze praktijk.

Stap 3

Voor Team Assistants, Paralegals en in geval van stages geldt dat doorgaans maar één gesprek plaatsvindt. Voor Advocaten zal een tweede gesprek plaatsvinden. Als er in het eerste gesprek nog geen inhoudelijke case is besproken, zal dit in het tweede gesprek gebeuren.

Stap 4

Je hoort van ons of je onderdeel wordt van ons team. Als dit het geval is zullen we je gelijk een concreet voorstel doen. En wees gerust, je hoeft niet te onderhandelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en niet individueel onderhandelbaar. We zijn immers een team.
Solliciteer direct via mail

Kop koffie

Kom gerust langs om casual kennis te maken